снимка:  Laura Poitras, УикипедияЗа това съобщи самият той в Туитър. 

...
снимка:  Laura Poitras, УикипедияЗа това съобщи самият той в Туитър. 
Коментари Харесай

Едуард Сноудън кандидатства за руско гражданство

снимка:  Laura Poitras, Уикипедия

За това заяви самият той в Туитър.  Той чака позитивно решение след разглеждането на молбата.

Бившият чиновник на Агенцията за национална сигурност на Съединени американски щати Едуард Сноудън кандидатства за съветско поданство, сподели той в Tуитър.

Сноудън, който избяга в Русия, откакто през 2013 година Направи обществено притежание класифицирани документи, разкриващи експанзивното вътрешно и задгранично наблюдаване на АНС в интернет и по телефона, чака първото си дете от брачната половинка си, заяви " Политико ".

„ След години на разлъка с родителите ни, брачната половинка ми и аз нямаме предпочитание да се отделяме от сина си “, туитна Сноудън. „ Ето за какво в тази епоха на пандемии и затворени граници аплайваме за двойно американско-руско поданство. “

Ходът идва две седмици откакто юристът на Сноудън съобщи, че му е предоставено непрекъснато престояване в Русия, предава Нова тв.

„ С Линдзи ще останем американци, отглеждайки сина си с всички полезности на Америка, която обичаме “, сподели Сноудън. „ Очаквам с неспокойствие деня, в който мога да се върна в Щатите, тъй че цялото семейство да се събере още веднъж. “

По- рано Сноудън съобщи, че на драго сърце ще напусне Русия за Франция, откакто е подал молба за леговище в страната при някогашния президент Франсоа Оланд.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР